Chef's menu


Chef’s Menu

 

 

Fingerfood

 

———

 

Chef’s teaser

 

———

 

Focaccio pastrami

molsla/ notenvinaigrette

Alexander Laible Baden riesling ***SL 2015

Glas 8.00                            Fles 38.00

———

 

*eitje 63°

foie-gras/ chorizo/ bospaddestoelen/ schuim van truffel

  Château Valcombe « No Sex for butterfly » blanc 2015 (Costières de Nîmes)

Glas 7.50                            Fles 35.00

———

 

wilde eend

knolselder/ winterknolletjes/ kroketje van eendenbout

K&K kirnbauer “vitikult” 2014 blaufränkisch

Glas 8.00                            Fles 38.00

———

 

chocolade/ pinda/ karamel

 

Kaasassortiment: suppl.12

Kaas i.p.v. dessert: suppl.7

 

 

Menu 3-gangen 49.00 p.p.

Menu 4-gangen met * 59.00 p.p

Bij aanpassingen kan er een supplement gevraagd worden.

 

 

 

 

Op zaterdag serveren we enkel onze Chef’s menu

De menu wordt u aangeboden per gezelschap

 

 


Nieuwsbrief


Schrijf je in op onze nieuwsbrief.