Chef's keuken


Something to Share

Bordje Iberico ham €22.50

Sharing plates selected by our Chef

 3  gerechtjes van de Chef volgens het marktaanbod

€35.50 pp (wordt geserveerd per tafel) (VG)

5 gerechtjes van de Chef volgens het marktaanbod

€59.00 pp (wordt geserveerd per tafel) (HG)

 

Starters

Focaccia pastrami/ molsla/ notenvinaigrette                                                                 

Gamba Spicy Love/ Gamba gegrild/ Oosters getint                                                       

Oester 2x anders volgens de chef                                                                                          

Carpaccio rund/ Parmezaan/ rucola                                                                                 

Huisbereide garnaalkroketten                                                                                       

Skrei/ prei/ botermelk/ truffeljus                                                                                            

Ganzenlever/ appel/ chutney/ gel van merlot                                                                

 

Maincourses

Fish

 Zeetong +- 330gr.                                                                                                       

 Skrei/ prei/ truffeljus                                                                                                    

 Lieveling van de Chef  “Gegrilde variatie van schelp en schaaldieren”                          

Meat

Varkenswangetjes/ frietjes/ truffelmayo                                                                        

Steak tartaar/verse frietjes/ salade                                                                                                       

Côte à l’os 2 pers. van ons Belgisch trots Wit-Blauw                                                    

Smoked Irish Rib eye                                                                                                   

Tomahawk 2 pers.                                                                                                       

Lam van Lozère/ spitskool/ crème van look l/ aardappelsoezen                                      

 

 

       

 

 

 

Als u vragen hebt over allergenen stel ze gerust.

Wij werken met dagverse producten, indien iets niet in voorraad graag uw begrip.

Voor een goeie en vlotte bediening vragen wij u max. 3 verschillende gerechten

per gang te nemen. Menu serveren wij per tafel. Vraag naar onze kindergerechten.


Nieuwsbrief


Schrijf je in op onze nieuwsbrief.