Chef's menu


                                                    Chef’s Menu

 

 

Fingerfood

———

Chef’s teaser

———

 

Ganzenlever

Appel/ chutney/ merlot-azijn

Domaine Wachau/ Steinriegel/ Oostenrijk/ Riesling/2015

Glas 7.50                            Fles 36.00

———

 

Skrei

Variatie prei/ botermelk/ truffeljus

Viognier /Grand Terroir/ Le Plan-Vermeersch/ 2016

Glas 7.50                            Fles 37.00

———

 

Lam van Lozère

Spitskool/ aardappelsoezen/ crème van gefermenteerde look

Château Fief de la Haye/ Saint-Estephe/ 2012

Glas 8.00                            Fles 38.00

———

 

Sharing lips

Witte chocolade/ mango/ ananas

Santa Carolina “Late Harvest Sauvignon blanc”

Glas 6.50

 

Kaasassortiment: suppl.12

Kaas i.p.v. dessert: suppl.7

 

 

Menu 3-gangen 49.00 p.p.

Menu 4-gangen met * 59.00 p.p

Bij aanpassingen kan er een supplement gevraagd worden.

 

 

Op zaterdag serveren we enkel onze Chef’s menu

De menu wordt u aangeboden per gezelschap


Nieuwsbrief


Schrijf je in op onze nieuwsbrief.